Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, oorclips, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Natuurlijk vind je hier alleen de collectie van clip oorbellen. Oorbellen geschikt voor oren zonder gaatjes.


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
41 - 60 van 70 items
  • € 13,95

    Witte oorclips met een helder glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 3 a 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Gekleurde oorclips met een roze glas steentje. De lengte van deze oorclip is circa 3 a 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Gekleurde oorclips met een geel glas steentje De lengte van deze oorclip is circa 3 a 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Witte oorclips met een helder steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Gekleurde oorclips met een roze steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Beige oorclips met een geel steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 4 a 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Beige oorclips met een steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Beige oorclips met een geel steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Witte oorclips met helder steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Paarse oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips

  • € 12,95

    Turquoise oorclips met een zilverkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Goudkleurige oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Beige oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 6 a 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Bruin gekleurde oorclips met een geel glas steentje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Camel kleurige oorclips in de vorm van een bloem. De lengte van deze oorclip is circa 2 a 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Zwarte oorclips in de vorm van een bloem De lengte van deze oorclip is circa 2 a 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Goudkleurige oorclips met een imitatie parel De lengte van deze oorclip is circa 1.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Zilverkleurige oorclips met een imitatie parel. De lengte van deze oorclip is circa 1.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Blauwe oorclips in de vorm van een bloem. De lengte van deze oorclip is circa 2 a 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

41 - 60 van 70 items

Menu