Verzending

LEVERTIJD

Indien u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals iDEAL of creditcard zal uw bestelling (vrijwel) altijd de volgende dag worden afgeleverd. Voor onze belgische klanten geldt dat zij rekening moeten houden met een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

Bankbetalingen

Heeft u gekozen voor de 'Bankoverschrijving' betaalmethode? Houd dan rekening met een mogelijke extra levertijd van 1 à 2 werkdagen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

NIET THUIS/NIET ONTVANGEN

Niet thuis

Indien u tijdens de bezorging van een pakket niet aanwezig bent zal PostNL het pakket aan één van uw buren aanbieden of het de volgende dag opnieuw aan u aanbieden. U krijgt hiervan een afschrift in uw brievenbus. Indien het pakket op de tweede dag ook niet kan worden afgeleverd zal de postbode een bericht in uw brievenbus achterlaten. Hierop wordt aangegeven op welk PostNL afhaalpunt u uw pakket kunt afhalen.

Niet ontvangen

Deoorclip.nl doet er alles aan om iedere bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Zodra wij uw bestelling aan PostNL hebben aangeboden zult u hiervan op de hoogte worden gebracht via een bevestigingsemail. Indien er een artikel niet leverbaar blijkt te zijn zullen wij u hierover informeren. PostNL levert doorgaans alle post de volgende dag af. In enkele uitzonderlijke gevallen kan hier echter vertraging optreden.

Verzendkosten

Uw verzendkosten kunt u terugvinden in de onderste regel van het winkelwagentje. Zodra u een adres heeft aangemaakt. 

Wij verzenden bestellingen boven de 40 euro gratis door geheel europa


Menu