Creme oorclips

Onze webshop biedt een uitgebreide collectie van de meest fashionable creme oorbellen. Deze unieke ontwerpen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn de perfecte manier om uw outfit een subtiele touch van elegantie te geven. Of u nu op zoek bent naar een klassieke look of juist een trendy statement piece, onze creme oorclip collectie heeft iets voor iedereen. Onze creme oorbellen zijn een geweldige manier om uw persoonlijke mode-stijl uit te drukken zonder dat u gaatjes in uw oren hoeft te hebben.

Onze oorbellen zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden en zijn comfortabel om te dragen. Onze collectie bevat oorbellen in verschillende stijlen, van elegant tot casual, dus of u nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit hebt, er is altijd een paar dat bij uw mode-stijl past.

Onze creme oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is altijd wel een paar dat bij u past. Bestel nu onze fashionable creme oorbellen online en voeg een subtiele touch van elegantie toe aan uw oorbellencollectie!

Per pagina
1 - 20 van 24 items
 • De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Goudkleurige oorclips met beige strass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Goudkleurige oorclips met een beige glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Beige gekleurde oorclips met gele glass steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa &lt&gt cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 7.50 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Zilverkleurige oorclip met creme stof, bedels en kralen De diameter van deze oorclip is 8.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met beige inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Beige gekleurde oorclips met dierenprint en zwart oorstukje. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Zilverkleurige oorclips met een creme stoffen bloem ,kwast en strengen De lengte van deze oorclip is 11 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Beige oorclips met een steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Beige oorclips met een geel steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 4 a 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Beige oorclips met een geel steentje in het oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Creme ovale oorclips De lengte van deze oorclip is 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Creme oorclips met een mooie strass rand De lengte van deze oorclip is 3.2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Beige oorclips met een glas stenen oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 3 a 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

1 - 20 van 24 items

Menu