Blauwe oorclips en blauwe clipoorbellen.

In onze webshop bieden we een prachtige collectie blauwe oorclips aan. Onze oorclips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben unieke ontwerpen die zeker zullen opvallen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch van kleur of juist een statement piece, wij hebben iets voor iedereen.

Onze blauwe oorclips zijn de perfecte manier om je outfit een pop van kleur te geven en ze zijn ook nog eens een geweldige manier om je persoonlijke stijl uit te drukken. Onze collectie bevat oorclips in verschillende stijlen, van elegant tot casual, dus of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit hebt, er is altijd een paar dat bij je past. Onze oorclips zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden, of je nu gaat voor een minimalistische look of juist voor een vollere look.

Wij zorgen ervoor dat onze oorclips comfortabel zijn om te dragen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongemakkelijke oorbellen. Bestel nu en voeg een pop van kleur toe aan je oorbellencollectie!

Per pagina
1 - 20 van 81 items
 • De lengte van deze oorclip is circa 10 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauw met bruin en zilverkleur ronde oorclips van Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauwe oorclips met blauwe glass steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauwe vierkante oorclips van Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Donkerblauwe bloemen oorclips De breedte van deze oorclip is 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Zilverkleurige oorclips met blauwe inleg en klein blauw strass steentje De lengte van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauw gekleurde oorclips De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauw gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Turquoise ovale oorclips van Culture Mix. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauwe ruitvormige oorclips met een wit oorstukje De lengte van deze oorclip is 5.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Witte parel oorclips met een blauwe rand De lengte van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Blauwe oorclips in 2 kleuren De lengte van deze oorclip is 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Oorclips met blauwgrijze inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting. De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Blauwe oorclips in zwarte zetting van Belle Miss De lengte van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Blauwgele oorclips met goudkleurig klemmetje van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Blauwe oorclips met dieren print met zwart oorstukje. De lengte van deze oorclip is 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Goudkleurige oorclips met strass steentjes in de hanger en een blauw oorstukje De lengte van deze oorclip is 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

1 - 20 van 81 items

Menu