Gele oorclips en clip oorbellen.

Onze webshop biedt een uitgebreide collectie van de meest fashionable gele oorclips. Deze unieke ontwerpen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn de perfecte manier om uw outfit een subtiele touch van kleur en elegantie te geven. Of u nu op zoek bent naar een klassieke look of juist een trendy statement piece, onze gele oorclips collectie heeft iets voor iedereen. Onze gele clipoorbellen zijn een geweldige manier om uw persoonlijke mode-stijl uit te drukken zonder dat u gaatjes in uw oren hoeft te hebben.

Onze oorbellen zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden en zijn comfortabel om te dragen. Onze collectie bevat oorclips in verschillende stijlen, van elegant tot casual, dus of u nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit hebt, er is altijd een paar dat bij uw mode-stijl past.

Onze gele clipoorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is altijd wel een paar dat bij u past. Bestel nu onze fashionable gele clipoorbellen online en voeg een subtiele touch van kleur en elegantie toe aan uw oorbellencollectie!

Per pagina
1 - 20 van 28 items
 • Vierkante mooie oorclips met zilverkleurige accenten

 • Gele bolle oorclips van Culture Mix. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. De breedte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Culture Mix gele oorclips met parelmoer inleg

 • Geel gekleurde oorclips met een streep patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Gele oorclips van Culture Mix met parelmoer inleg. De diameter van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Gele oorclips met steentjes en zilverkleurige rand in de hanger De diameter van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 7.50 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 4.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Zilverkleurige oorclips met gele inleg en stras steentjes De diameter van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Geel gekleurde oorclips met dierenprint en een zwart oorstukje. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Geel gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oker gele oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oker gele oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Gele glinsterende oorclips De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Gele oorclips met een mooi motief De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Gele oorclips met een geel strass steentje De lengte van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Gele oorclips met een zilverkleurig oorstukje De lengte van deze oorclip is 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Ronde oorclips met gele buitenrand van het merk Belle Miss. De diameter van deze oorclip is 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

 • Gele oorclips met een strass steentje De lengte van deze oorclip is circa 2.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

1 - 20 van 28 items

Menu