Artikelen van Deoorbel

Bij Deoorbel vindt u de leukste mode accessoires. Maak uw outfit compleet met mooie oorbellenringenhalskettingen en vele andere fashion artikelen.

MODERN

Moderne sieraden en accessoires in vele kleuren en maten. Met meer dan 6.500 oorbellenhalskettingen en andere artikelen bieden wij u een ruim assortiment moderne en stijlvolle fashion artikelen.

TRENDY

Trendy sieradencolliers maar ook sjaalsportemonnees en nog veel meer mode accessoires.

We Love Jewellery ❤

Bij Deoorbel koopt u de leukste mode accessoires. Van stijlvolle oorbellen tot trendy oorclips, met ons ruime assortiment van meer dan 6.500 artikelen weet u vast een artikel naar uw smaak te vinden.


Niet alleen voor oorbellen kunt u bij Deoorbel terecht: ons assortiment bestaat verder uit halskettingenarmbandenringen en vele andere artikelen. Met onze nieuwste fashion bent u er helemaal klaar voor!  We Love Jewellery ❤

Meer
Per pagina
1 - 20 van 30 items
 • De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Mooie ronde bruine oorclips met helder strass steentjes in goudkleurige zetting

 • De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Ronde goudkleurige creool oorclips met bewerkte rand. De diameter van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met taupe kleurige ronde hanger De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met zwarte facet strass steen en heldere kleine strass steentje in goud kleurige zetting

 • Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en vierkant oor plaatje. De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met helder rode Zirconia strass steen in zilverkleurige zetting De diameter van deze oorclip is circa 0,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en rechthoekig oor plaatje De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Mooie goudkleurige bewerkte oorclips met ronde hanger. De lengte van deze oorclip is circa 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Ronde zilverkleurige creool oorclips met bewerkte rand. De diameter van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met heldere Zirconia strass steen in zilverkleurige zetting. De diameter van deze oorclip is circa 0,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Ronde zilverkleurige creool oorclips met bewerkte rand. De diameter van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Oorclips met heldere Zirconia strass steen in goudkleurige zetting. De diameter van deze oorclip is circa 0,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • De lengte van deze oorclip is circa 1.3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Ronde blauwe creool oorclips met bewerkte rand. De diameter van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • In de box zitten de volgende stoppertjes. circa 30 stuks witte oorclips rubbertjes circa 20 stuks doorzichte stoppertjes circa 20 stuks goudkleur met kunsstofring circa 20 stuks zilverkleur met kunststofring circa 30 stuks zilverkleur vlinder stoppertjes circa 30 stuks goudkleur vlinder stoppertjes circa 100 stuk rubberen stoppertjes in bloemvorm circa...

 • Halfronde zilverkleurige oorclips met heldere strass steentje. De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clipoorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

 • Dunne lichte metalen zilver met goudkleurige oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 6,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

1 - 20 van 30 items

Menu