Nieuw

Zwarte oorclips met glas steentjes

184153

Nieuw artikel

Zwarte oorclips met glas steentjes.
  • De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 19,95

Let op!: Laatste artikel

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Zwarte Oorclips met Schitterende Glas Steentjes - Tijdloze Glamour in Sieraden Ontdek de tijdloze schoonheid van onze zwarte oorclips, verfraaid met sprankelende glas steentjes. Deze oorclips voegen een vleugje glamour toe aan elke look en zijn een prachtige aanvulling op je sieradencollectie. Of je nu een speciale gebeurtenis bijwoont of je dagelijkse stijl wilt verbeteren, deze oorclips zijn de perfecte keuze.
Betoverend Ontwerp. Het betoverende ontwerp van deze oorclips wordt geaccentueerd door de glinsterende glas steentjes die bij elke beweging subtiel schitteren. De zwarte basis voegt een vleugje mystiek toe en creeert een harmonieuze balans met de sprankelende steentjes.
Hoe kan ik de glans van deze oorclips behouden? Om de glans en schoonheid van deze oorclips te behouden, raden we aan om ze op te bergen in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Vermijd direct contact met parfum, cosmetica en vocht om de glans van de glas steentjes te beschermen. Voor dagelijks onderhoud kun je voorzichtig een zachte doek gebruiken om stof en vuil weg te vegen. Met de juiste zorg zullen deze oorclips je blijven betoveren met hun tijdloze glamour.
 
Gegevens
Gewicht0.02gr.

Menu