Groene glas stenen oorclips in goudkleurige setting

186043

Nieuw artikel

Groene glas stenen oorclips in goudkleurige setting
  • De lengte van deze oorclip is circa 4 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 14,95

Let op!: Laatste artikel

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Trendy Groene Glas Stenen Oorclips in Goudkleurige Setting Zet je fashion game op scherp met onze sprankelende groene glas stenen oorclips! Deze oorclips zijn niet alleen een must-have voor elke trendsetter, maar ook een geweldige aanvulling op je sieradencollectie. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse outfit een vleugje glamour wilt geven, deze oorclips zijn de perfecte keuze.
Wat maakt deze oorclips zo speciaal? Onze groene glas stenen oorclips zijn ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen. De goudkleurige setting geeft ze een luxueuze uitstraling, terwijl de groene glas stenen voor een speelse en toch elegante look zorgen.
Maak een statement met deze oorclips Waar wacht je nog op? Voeg deze groene glas stenen oorclips toe aan je winkelwagen en maak een statement met je stijl. Of je ze nu draagt naar een feestje, een date night, of gewoon naar je werk, deze oorclips zullen zeker de aandacht trekken. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor je vrienden.
 
Gegevens
Gewicht0.02gr.

Menu