Nieuw

Paarse oorclips met glas steentjes

184155

Nieuw artikel

Paarse oorclips met glas steentjes.
  • De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 19,95

Let op!: Laatste artikel

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Betoverende Paarse Oorclips met Schitterende Glas Steentjes - Voeg Een Vleugje Magie Toe aan Jouw Look
Verrijk jouw sieradencollectie met onze adembenemende paarse oorclips, verfraaid met sprankelende glas steentjes. Deze oorclips voegen een vleugje magie en kleur toe aan elke outfit en zijn de perfecte aanvulling op jouw persoonlijke stijl. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of een alledaagse look wilt opvrolijken, deze oorclips zijn een onmisbaar accessoire.
Magisch Ontwerp. Het magische ontwerp van deze oorclips wordt geaccentueerd door de schitterende glas steentjes die bij elke beweging subtiel oplichten. De paarse tint voegt een vleugje mystiek toe en creeert een harmonieus contrast met de sprankelende steentjes
Hoe kan ik de glans van deze oorclips behouden? Om de glans en schoonheid van deze oorclips te behouden, raden we aan om ze op te bergen in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Vermijd direct contact met parfum, cosmetica en vocht om de glans van de glas steentjes te beschermen. Voor dagelijks onderhoud kun je voorzichtig een zachte doek gebruiken om stof en vuil weg te vegen. Met de juiste zorg zullen deze oorclips je blijven betoveren met hun magische uitstraling.
 
Gegevens
Gewicht0.02gr.

Menu