Zwarte oorclips met glas stenen en in goudkleurige setting

186045

Nieuw artikel

Zwarte oorclips met glas stenen en in goudkleurige setting
  • De lengte van deze oorclip is circa 4.5 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 14,95

Let op!: Laatste artikel

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Zwarte Oorclips met Glasstenen en Goudkleurige Setting Ontdek de ultieme verfijning en glamour met onze zwarte oorclips, schitterend versierd met glasstenen en gevat in een goudkleurige setting. Deze oorclips zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en zullen je look onmiddellijk naar een hoger niveau tillen.
Elegante Glasstenen en Goudkleurige Pracht Onze zwarte oorclips stralen met de pracht van glasstenen die het licht vangen en een betoverende schittering bieden. De goudkleurige setting voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan deze tijdloze sieraden. Of je nu een speciale gelegenheid viert of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorclips zijn een absolute must-have.
Hoe kan je deze schitterende oorclips bemachtigen? Bestel vandaag nog jouw zwarte oorclips met glasstenen en een goudkleurige setting en geniet van de elegantie die ze met zich meebrengen. Met onze snelle verzending en veilige betalingsmogelijkheden is het nu gemakkelijker dan ooit om jezelf te trakteren op deze prachtige sieraden. Aarzel niet langer en voeg een vleugje glamour toe aan je leven!
 
Gegevens
Gewicht0.02gr.

Menu